7 mini-seriale la care te poți uita într-o zi pe Netflix

In vacanta, in metrou, in calatorie, iata care sunt cele mai bune mini-seriale Netflix de mai putin de 10 episoade la care te poti uita repde, intr-o zi.

Ultimii tari, 6 episoade. O fascinanta familie cu un destin tragic, familia Romanov se dezvaluie in ultimii sai ani. Tarul Nicolae II si apropiatii sai ni se dezvaluie deci in acest serial intre fictiune si istorie.

The Russian Doll, 6 episoade. Cum ar fi daca ai retrai din nou si din nou seara mortii tale, un eveniment tragic si daca acest lucru ar deveni un veritabil cosmar? Imbarcata in aceasta Aventura din cauza unei falii spatio-temporale, Nadia va face orice pentru a sta impotriva destinului sau. Dar in van…

The Queen’s Gambit, 7 episoade. Beth Harmon, un geniu in ale sahului, cu o viata extrem de turmentata, face din darul sau de a fi cea mai buna la sah, un adevarat atu care ii va permite sa urce toate scarile pentru a primi recunoastere mondiala. Dar, chiar daca este campioaa mondiala, aceasta femeie este plina de esecuri…

Alias Grace, 6 episoade, a doua adaptare a operei lui Margaret Atwood, Alias Grace trateaza in sase episoade procesul si povestea tulburatoare a lui Alias Grace, care este acuzata ca si-a omorat angajatorii.

Unorthodox, 4 episoade. Prinsa cu obligatiile comunitatii sale, o tanara de confesiune evreiasca ultra-ortodoxa renunta la mariajul sau proaspat pronuntat pentru a trai viata sa in libertate, la Berlin.

Unbelievable, 8 episoade. Marie afirma ca a fot violata. Si totusi, anchetatorii si anumiti membri ai familiei sale nu o cred. Este un serial inspirat dintr-o poveste adevarata care revine asupra durerii provocate de un proces de viol.

Quicksand, 6 episoade. Cum ar fi daca nimic nu este asa cum pare? La noua luni dupa atacul dintr-o periferie bogata din Stockholm, o studenta se trezeste ca este pe lista acuzatilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.