Bull sezonul 4 – câteva informații

Vineri, 29 noiembrie, M6 difuzeaza ultimul episod al sezonului 3 al serialului Bull. Daca ti-a placut acest serial nu trebuie sa intri in panica deoarece s-a anuntat deja un sezon cu numarul 4. Michael Weatherly se reintoarce in sezonul 4 in ciuda numeroaselor polemici. Cei care nu mai au rabdare pot urmari trailerul sezonului 4 si pot citi mai jos cateva informatii pentru a afla ce ii asteapta in sezonul 4 al serialului Bull.

In decembrie 2018 Netflix dezvaluia o afacere sumbra in jurul serialului Bull – Eliza Dushku, actrita care juca in acest serial l-a acuzat pe actorul principal, pe Michael Weatherley de hartuire sexuala si a parasit serialul in cea mai mare discretie, fara scandal. Bineinteles, contra unei sume imense de bani. In ciuda acestui scandal, canalul CBS, care nu este strain de aceste scandaluri de altfel (o vedeta din NCIS a sustinut in trecut ca a fost agresata pe platourile de filmare ale serialului) a decis totusi sa ofere un sezon 4 serialului Bull.

O decizie controversata care nu este pe placul tuturor celor care au urmarit acest serial. In mai 2019, Steven Spielberg, care era unul din producatori alaturi de societatea sa Amblin Television, a decis sa se distanteze de acest serial. Sustinut in totalitate de miscarea Time’s Up si de sotia sa, celebrul realizator nu a comentat niciodata in mod oficial aceasta decizie insa este clar faptul ca are legatura cu acest caz de hartuire care a cam afectat imaginea serialului Bull.

Un flash-forward important si un trailer. La finalul sezonului 3 al serialului Bull, Jason afla ca fosta sa sotie, Izzy este insarcinata cu el. Surpriza, fanii serialului au posibilitatea de a face cunostinta cu copilul in primul episod al sezonului 4…insa nu in versiunea de copil. Acest episod contine in realitate un salt in timp de 27 de ani in care putem descoperi chipul fiicei lui Jason.

Daca astepti cu nerabdare sezonul 4 al serialului Bull trebuie sa te multumesti pentru moment cu cateva imagini aparute deja online si cu un trailer. In trailer il putem vedea pe Jason Bull in forma maxima care incearca (insa nu prea pare sa reuseasca) sa se impace cu Benny (Freddy Rodriguez). Sezonul 4 al serialului Bull este in curs de dezvoltare in Statele Unite ale Americii si ar trebui sa apara in Europa pe la sfarsitul anului 2020. Fanii mai au destul de mult de asteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *