Cele mai bune extensii pentru Google Chrome, Microsoft Edge și Opera

Am selectat pentru tine cele mai bune extensii de descarcat pentru Google Chrome si navigatoarele bazate pe Chromium precum Microsoft Edge, Brave, Opera sau Vivaldi. Extensii indispensabile din viata de zi cu zi.

Devenind cel mai popular browser din lume, Google Chrome a devenit in egala masura un browser cu cea mai mare posibilitate de extensii, de descarcat din Chrome Web Store. Mai multi navigatori precum Microsoft Edge, Opera, Brave sau Vivaldi sunt compatibili cu aceste extensii.

Iridium. Iridium ne permite sa profitam si mai mult de functiile si optiunile propuse de YouTube. Datorita acestei extensii poti administra o lista neagra de canale YouTube, poti viziona clipuri video in ferestre separate, a faci mai multe schimbari. Este o extensie indispensabila daca esti obisnuit cu YouTube. Atentie, te sfatuim sa activezi citirea automata a clipurilor video.

Picture-in-picture. Dupa cum ii indica si numele, Picture-in-Picture permite afisarea oricarui clip video in prim plan pe aparatul tau, indiferent de site-ul sursa. Aceasta extensie extrem de practica ne permite sa continuam sa urmarim un episod al unui serial pe Netflix spre exemplu, intr-un colt al ecranului, schimband putin unghiul sau chiar trecand la un alt joc.

One Tab si Sexy Undo Close Tab. Fie ca folosesti Chrome sau alte browsere, deschiderea unor noi tab-uri devine rapid un obicei, pana in momentul in care ne trezim cu cateva zeci de tab-uri noi deschise. Avem cateva extensii care iti permit sa administrezi mai bine aceste tab-uri. Exista deja extensia One Tab care va transforma pur si simplu toate tab-urile deschise in fereastra intr-o lista. O modalitate practica de a reporni de la zero, pastrand totodata lista tab-urilor pentru a le deschide din nou ulterior. Ai inchis mult prea repede cateva tab-uri ai ai vrea sa revii? Sexy Undo Close Tab adauga o lista practica a ultimelor pagini inchise, adaugand un motor de cautare pentru a regasi rapid tab-ul pe care vrem sa il redeschidem.

Pushbullet. Navigatorul este in ziua de azi cea mai folosita aplicatie pe un aparat. Chiar daca uneori programul ia uneori aspectul unui sistem de explorare complet. Pushbullet este o extensie care permite sincronizarea smartphone-ului cu navigatorul. Regasim SMS-urile, nofiticarile si posibilitatea copy/paste de pe si spre smartphone.

Tin Eye. Cunosti acest motor de cautare similar Google? Aceasta extensie iti permite sa regasesti cu un singur click unde a fost folosita o imagine pe web. Este practic pentru a te proteja de informatiile false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.