Cum poți face bani cu blogul tău?

Sunt foarte multe persoane care scriu din pasiune. In timp, aceasta pasiune de a scrie poate aduce si bani ceea ce inseamna ca ar trebui sa exploatata cu atentie si gandind cat mai bine o strategie.

De asemenea, va recomandam sa cititi cat mai multe sfaturi oferite de bloggerii cu experienta pentru a putea gasi cea mai buna strategie de publicare a articolelor pe un blog.

AdSense
AdSense este o metoda buna de a monetiza un blog. Practic tu scrii despre ceea ce te pasioneaza si te afiliezi AdSense. Cei care platesc campanii de AdWords pentru reteaua de distributie pot publica bannerele lor pe blogul tau in functie de nisa pe care activezi.

Tot ce trebuie sa faci este sa fii pe nisa. In momentul in care unul dintre vizitatorii tai da click pe respectivul anunt, tu primesti bani. Desigur, este greu sa ajungi la sume foarte mari insa nu imposibili. Tot ce trebuie sa faci este sa fii dedicat.

Backlink-uri
Pentru a putea vinde linkuri pe blogul tau va trebui ca acesta sa aiba autoritate. Dupa ce ai lucrat intens la blog si ai facut tot posibilul pentru ca acesta sa fie cat mai bun si sa ajunga la o autoritate mare pe Google ai rezolvat in start problema pentru ca oamenii vor veni singuri la tine sa cumpere linkuri.

Cat ceri pe un link ramane la latitudinea ta insa este recomandat sa analizezi piata si sa nu exagerezi cu preturile. Sunt doua metode prin care poti vinde linkuri: cu bannere sau cu articole. Un banner va avea un pret lunar pentru a isi pastra pozitia in timp ce un articol are pret unic insa va disparea din prima pagina dupa cateva saptamani fiind impins de articolele care sunt publicate si vin din urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.