Cum poți fi cea mai cool în pantofii tip escarpen?

Pantofii tip escarpen sunt cele mai sofisticate, cele mai glamour și cele mai elegante modele de pantofi putință. Lăcuiți sau nu, cu vârful ascuțit sau nu, cu tocuri mai mici sau mai mari, uni, bicolori, în nuanțe vii sau pastelate, pantofii tip escarpen nu au pereche atunci când vine vorba despre a pune ținutele în valoare.

Dar chiar dacă sunt cei mai eleganți, pantofii tip escarpen pot să fie și cei mai cool alături de cele mai casual ținute. Ai nevoie de inspirație? Citește acest articol.

Alături de o pereche de blugi boyfriend. Ținutele sunt cele mai frumoase atunci când alegi să te joci cu cele mai reușite contraste. Astfel că alături de o pereche de pantaloni boyfriend, vei pune cel mai bine în valoare un stil mai feminin. Tocurile șic și elegante arată cel mai bine alături de pantalonii boyfriend și de un top mai loose.

Alături de blugii foarte prespălați. Dacă vrei să fii cea mai cool, nu miza pe ținute prea stricte. O pereche de blugi destroy, foarte prespălați și cu găuri, bine croit este perfect pentru a pune în valoare pantofii tăi eleganți preferați. Poartă-i cu talia joasă și cu o curea, alături de o piesă vestimentară foarte feminină- o cămașă din mătase, o bluză mai fluidă și câteva accesorii.

Alături de piesele vestimentare oversize. Piesele vestimentare oversize fac parte din cele mai în vogă piese vestimentare ale momentului. Pentru a pune cel mai bine în valoare picioarele, dar și pantofii tăi eleganți, nimic nu se compară cu un palton sau cu un trenci oversize. În acest caz, trebuie să mizezi pe pantofi foarte eleganți, tip stiletto, foarte colorați, în nuanțe de roz sau de galben.

Alături de o rochie boemă. Rochia cu motive arată cel mai bine la pantofi din piele și la sosete din mătase. Poți completa totul cu o haină în nuanțe de camel sau cu un sacou din mătase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.