Galaxy S10+ vs. GalaxyNote 9 – care este câștigătorul dintre cele două telefoane Samsung?

Galaxy S10+ este marea vedeta Samsung insa cu greu reuseste sa ii faca umbra lui Galaxy Note 9, unul din cele mai bune telefoane ale anului trecut. Deci, care din cele doua ar trebui achizitionat ? Depinde, insa unele aspecte pot face diferenta.

Avantaje tehnice nu foarte pertinente. Galaxy S10+ nu are prea multe avantaje fata de Note 9 din punct de vedere tehnic. Insa, tinand cont de unele actualizari tehnice, odata adaugate, fac din el cel mai bun aparat. Insa acest lucru nu inseamna ca este net superior. Ambele ecrane au aceleasi dimensiuni, insa cel al noului produs vedeta a fost putin imbunatatit si este in egala masura compatibil HDR 10+.

In partea din spate a lui S10+ se afla o camera foto suplimentara, un senzor unghi ultra-larg, care era absent din seria Note 10 pana in ziua de azi. Galaxy S10+ ofera in egala masura o incarcare fara fir mai rapida (pana la 15W), aproape la fel de rapida ca si incarcator mural propus in cutie (18W) dar si o incarcare inversa fara fir, utila doar pentru incarcarea unor accesorii precum Galaxy Buds spre exemplu.

O ergonomie convingatoare. Pe langa toate aceste ameliorari, ergonomia este una din principalele diferente oferite de S10+. In ciuda faptului ca are aceiasi marime de ecran, S10+ este mai mic decat Note 9 dar si mai usor, un aspect pe care il veti remarca imediat. Un lucru posibil datorita adoptarii noului ecran Infinity-O cu care Samsung a reusit sa elimine in sfarsit bretonul.

Putere da, dar substanta ? Pentru amatorii de specificatii din gama premium S10+ este singurul telefon de la Samsung care ofera performante incredibile datorita celor 12 GB si 1 TB de memorie interna. Chiar daca Note 9 si cei 8GB RAM ai sai si cei 512 GB sunt inferiori, sa recunoastem ca sunt deja mai mult decat suficienti.

Chiar daca in utilizarea zilnica diferentele sunt minore, Galaxy S10+ este un aparat mai contemporan decat Note 9. Principalul aspect de luat in considerare atunci cand alegem un telefon nou este de obicei pretul. Cat esti dispus sa investesti intr-un smartphone? Note 9 este disponibil de mai multa vreme pe piata ceea ceexplica pretul mai interesant decat a lui S10+. Daca ai nevoie de functii suplimentare precum S-pen doar Note 9 iti va satisface aceasta nevoie. Daca preferi sa ai un telefon mai usor si mai compact in maini atunci iti recomandam S10+.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *