Haina-l face pe om

Chiar dacă titlul nu este chiar cel mai inspirat titlu din lume şi mulţi nu vor fi de acord cu mine, din păcate asta-i realitatea, haina-l face pe om.

Am fost acum ceva timp martor, dacă se poate spune aşa, la o întâmplare destul de ciudată şi interesantă în acelaşi timp. Am cunoscut, întâmplător, un om foarte inteligent care, deşi nu pare, îşi câştigă banii singur şi chiar trăieşte mult mai bine decât mulţi dintre cei care îl iau peste picior.

Cel despre care vorbesc e un tânăr antreprenor care pur şi simplu are un stil vestimentar oarecum ciudat şi necunoscut oamenilor din ţara noastră, fapt ce l-a făcut să-şi primească statutul de om al străzii, puţin peste neanderthal. De fapt treburile stau complet diferit în acest caz.

Tipul are gusturi interesante în materie de haine, acesta purtând des o colecţie ciudată creeată de un mare designer însă pe care lumea din România nu o cunoaşte. Este vorba de nişte haine foarte scumpe, mult mai scumpe decât ale multora care îl critică, care, împreună cu o barbă interesantă îl fac să aducă mai mult a om al străzii decât a tânăr antreprenor care câştigă lunar cât să trăiască chiar prea bine în acestă ţară.

Văzându-l probabil pe stradă, fără să-l cunosc, aş fi avut ceva dubii cu privire la cine este el cu adevărat, ţinând cont de faptul că înfăţişarea îl trăda chiar dacă hainele, în ceea ce priveşte curăţenia lor, erau absolut impecabile. Din fericire l-am cunoscut într-o altă conjunctură pe antreprenorul cu gusturi diferite faţă de restul lumii în materie de haine şi stil vestimentar în general.

Îmi pare rău totuşi că în România oricât de inteligent şi bun ai fi într-un anumit domeniu, dacă nu porţi haine pe măsura veniturilor tale vei fi catalogat drept un nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *