Kiwi, fructul minune plin de beneficii

Cu siguranță că știi deja că fructul kiwi este un fruct foarte bogat în vitamina C și foarte benefic pentru sănătate. Dar kiwi este un fruct care are o mulțime de ași în mânecă, ași care toți joacă în favoarea sa. Cum ar fi să îl inviți și tu la tine în farfurie pentru o iarnă plină de vitamine?

Kiwi, un fruct foarte bogat în vitaminele C și K. Acest fruct este o sursă formidabilă de vitamine. Mai ales de vitamina C. Este deci de mare ajutor pentru întărirea sistemului imunitar și pentru a te ajuta să înfrunți mai ușor iarna. Este și cea mai bună sursă de vitamina K, o vitamină care intervine în coagularea sângelui, mineralizarea osoasă și dezvoltarea celulară.

Kiwi, un fruct foarte bogat în antioxidanți. Fructul kiwi va împiedica oxidarea celulelor provocată de radicalii liberi deci este cel mai bun aliat pentru a lupta contra unor boli, mai ales a cancerului. Conține foarte puține calorii deci este perfect în cadrul unui regim alimentar în care vrei să ai grijă de siluetă.

Kiwi, un fruct foarte bogat în fibre. Kiwi conține un nivel ridicat de fibre alimentare care au un efect benefic asupra reglării tranzitului intestinal și care pot trata problemele legate de constipație. În plus, se pare că are un efect cicatrizant asupra plăgilor infectate. Un fruct cu adevărat magic. Nu-i așa?

Iar fructul kiwi nu se consumă doar simplu, ca atare. Se poate folosi într-o mulțime de rețete savuroase. Este delicios în marinate, alături de pui, în checuri, budinci, spume sau chiar și pizza.

În plus, fructul kiwi se poate folosi pentru cele mai eficiente măști home-made pentru ten. Amestecat cu un iaurt bio și puțină miere este cel care va reda strălucirea tenului tău. Deci poți face o mulțime de lucruri cu acest fruct cu adevărat minunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.