Passione Sinistra: o comedie italiană de descoperit pe Netflix

Continuam sa exploram numeroasele noutati italiene recent adaugate in catalogul Netflix cu Passione Sinistra, o comedie din 2013, co-scrisa si realizata de catre Marco Ponti.

Nina este o militanta de stanga convinsa. Si, atunci cand spunem militanta, am putea sa o calificam pe Nina drept o nebuna furioasa atunci cand vine vorba de a apara ceva. Intrasigenta cu privire la toate subiectele din viata si idealurile “bune”, dragi extremei stangi, viata sa este data peste cap atunci cand tatal sau moare. Mostenitoarea unei vile somptuoase, o vila luxoasa cu piscina, de a carei existenta nu avea habar, Nina decide sa o puna la vanzare deoarece este incompatibila cu idealurile sale. Giulio, interesat de vila, reprezinta tot cee ce Nina detesta. Este de extrema dreapta, este arogant si putred de bogat. Insa, atunci cand contrariile se atrag si sentimentele se amesteca, existenta devine brusc extrem de complicata si, pentru spectator, extrem de amuzanta.

Ati inteles, suntem in prezenta unei comedii lejere, care ne vorbeste despre militanti, este un fel de romcom delirant. Personajele sunt caricaturale in mod voluntar si stereotipate, ansamblul se lasa urmarit cu mare placere. Farmecul natural al lui Valentina Lodovini opereaza de minune si personajele secundare completeaza de minune acest tablou. Asta deoarece, in timp ce Nina se plimba prin vila impreuna cu Giulio, partenerii lor fac si ei ceva nepermis. De subliniat este aici interpretarea irezistibila a lui Eva Riccobono, in rolul papusii Barbie care, in mod clar nu a inventat apa calda insa care ar merita in mod clar un premiu pentru cea mai buna actrita in rol secundar.

Pe scurt, Passione Sinistra este genul de comedie care se urmareste fara sa ai nevoie de creier pus pe modul ON. Este amuzanta, ideala pentru o seara in care nu ai ce face. Nu vei fi dezamagit de aceasta comedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.