Saint Barts, paradisul vedetelor

Vrei să profiți de puțin soare în mijlocul iernii? Bine ai venit la Saint Barthelemy, un loc paradisiac din Marea Caraibelor, aparținând de Insulele Antile în care vei petrece un sejur de vis.

Nu există vacanță la Saint Barts fără plajă. Vom începe cu o călătorie virtuală în locuri demne de cărți poștale pentru a profita de o apă turcoaz și nisip fin. La Saint Barts turiștii pot alege din numai puțin de 14 plaje. O alegere dificilă deoarece toate sunt splendide, paradisiace. Plajele Petit Cul de Sac și Grand Cul de Sac sunt cele mai cunoscute. Aceste plaje protejate sunt ideale pentru o vacanță în familie datorită apelor calme, nu foarte adânci. Cât despre plaja Corossol, aceasta este situată de-a lungul unui sat de pescari și are un farmec aparte. Plaja Colombier este o altă plajă populară în rândul localnicilor și turiștilor deopotrivă.

Cel mai bun loc pentru practicarea scufundărilor submarine la St. Barts este plaja Marigot. Aici o mască și o tuba sunt suficiente pentru descoperirea faunei și florei submarine. Alte locuri favorabile pentru scufundări sunt Ane Rouge la Colombier și insulița Coco unde o epavă îi așteaptă pe turiști, la 75 metri adâncime.

Plimbarea cu submarinul reprezintă o altă activitate populară în zonă. Urcă la bordul unui submarin pentru o experiență memorabilă, pentru a admira baracuda, pești tropicali, broaște testoase și corali multicolori.

Plajă, relaxare, soare…iată principalele activități practicate în timpul unui sejur la Saint Barts. Însă odată cu lăsarea serii ce e de făcut? Aici, petrecerile reprezintă un veritabil stil de viață. După ce ai profitat de-a lungul zilei de soare și plajă îndreaptă-ți pașii spre un restaurant pentru a descoperi gastronomia creolă. După o masă copioasă direcția cluburile de noapte pentru a arde din calorii. Ti St Barth și La Plage se numără printre cele mai populare cluburi de noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.