Serialul Good Girls, de ce să te uiți la el?

Good Girls este unul din serialele care reuseste sa imbine de minune actiunea si comedia. Un amestec de genuri incarnate de trei femei gata sa faca orice pentru a prelua controlul asupra vietilor lor.

Viata nu este deloc usoara cu Beth, Christina Hendricks, Annie, Mae Whitman si Ruby, Rettla Sirleaf. Prima a aflat ca sotul o inseala, a doua lupta pentru a reusi sa pastreze cea mai frumoasa legatura cu fiica sa adolescenta si a treia trebuie sa se ocupe de fiica sa grav bolnava.

Adaugati tuturor acestor probleme probleme cu finantele. Si intr-o zi, brusc decid un lucru- aceste mame vor sa dea spargerea intr-un magazin.

Este dificil sa spunem daca Good Girls este un serial de actiune sau unul de comedie atat de multe scene interesante are.

Dialogurile dintre cele trei femei sunt percutante si cel mai adesea extrem de amuzante. Deci nu de de mirare ca vor trece printr-o multime de peripetii.

Si sa treaca de la cetateni respectati in comunitate la delincvente nu este deloc usor. Iar odata ce au intrat in joc, nu mai au cum sa dea inapoi.

Intre comedie neagra si actiune pura, rasturnarile de situatie sunt omniprezente si suprind mereu telespectatorii. Serialul este minunat datorita trio-ului de actrite de peste 30 de ani.

Si in spatele tonului lejer al serialului mai regasim si teme de actualitate- sistemul de sanatate american, problema identitatii sexuale si bineinteles, feminismul. Si este destul de dificil sa nu sesizam si influenta #MeeToo in povestea acestor trei femei, care de pe o zi pe alta se ridica contra ordinii stabilite.

Serialul are un concept genial, intre Desperate Housewives si Breaking Bad. Chiar ne putem identifica cu aceste trei femei care traiesc intr-un cartier rezidential si care au o viata destul de banala. Din cauza problemelor cu banii totul se accelereaza si putem observa o asemanare cu Breaking Bad. Actritele sunt cu adevarat incredibile, vin cu acel girl power si nu au nevoie de barbati pentru a se descurca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.