Stranger Things, un serial cu un succes imens

Aparut in anul 2016, serialul Stranger Things este unul din cele mai mari succese Netflix. Efectiv, intre 4 si 9 iulie 2019, in jur de 40, 7 milionane de abonati s-au uitat la sezonul cu numarul 3. In plus, cu peste 64 de milioane de vizualizari in 2019, este unul din cele mai populare seriale Netflix, asta e sigur.

Serialul Stranger Things este deci un serial intre fantastic si SF cu 3 sezoane si cu un sezon cu numarul 4 care inca se mai lasa asteptat.

Un serial a carui actiune se deruleaza la Hawkins in anul 1983 si care pune in scena aventurile a 5 adolescenti- Mike, Will, Dustin si Lucas. Povestea incepe atunci cand unul dintre ei, Lucas, dispare fara urma. Apoi, in timpul cautarii sale, dau peste Eleven, o tanara folosita pe post de cobai deoarece are puteri supranaturale.

Aceasta va intra in grupul de prieteni si va deveni un membri foarte important, chiar indispensabil. De altfel, ea sta la originea lucrurilor ciudate care s-au intamplat in oras, un oras de obicei foarte calm. Ea este si cea care a deschis « lumea paralela ».

Evenimentele celor trei sezoane se bazeaza pe fenomenele lumii care a fost eliberata. Iar grupul de prieteni va trebui sa faca fata acestor fenomene pentru a salva orasul cu ajutorul serifului si prietenilor lor.

Stranger Things este un serial care poseda toate ingredientele pentru a deveni un succes- suspans, rasturnari de situatie, originalitate si un strop de umor.

In plus, pune in lumina, unii actori, care in ciuda faptului ca sunt tineri, sunt foarte talentati si au o prestatie fara pereche.

Decorurile si efectele speciale sunt si ele foarte realiste si scenariul evolueaza de-a lungul sezoanelor. Personajele evolueaza si ele, depasind obstacolele, dar si monstrii care devin mai periculosi si mai inteligenti.

Este de asemenea, unul din rarele seriale, care se reintoarce in timp, in anii ’80. Un serial cu super efecte, cu o intriga foarte interesanta si cele mai carismatice personaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *