The Christmas Chronicles 2: trăiește magia Crăciunului pe Netflix

Pregateste prajiturile, biscuitii si un pahar mare cu lapte: Kurt Russell revine in costumul de Mos Craciun pe celebra platforma de streaming. Si, de aceasta data, nu vine singur pentru a te face sa traiesti magia de Craciun…

In urma cu doi ani, celebrul actor american (ales de Quentin Tarantino pentru a juca in The Hateful Eight) vine sa dea un suflu nou filmelor de acest gen, intepretand un Mos Craciun autentic si jovial care are o singura obsesie, aceea de a raspandi magia sarbatorilor de sfarsit de an. Acest lung-metraj, intitulat The Christmas Chronicles i se datoreaza platformei Netflix. S-a bucurat de un succes enorm astfel incat a beneficiat de o a doua parte care beneficiaza de un rating de 6,2 pe imdb.

Goldie Hawn este Craciunita
Ei da, Kurt Russell revine in forta pentru aventuri noi care se anunta a fi si mai feerice decat cele din primul film. The Christmas Chronicles urmeaza sa fie disponibil pe data de 25 decembrie pe Netflix.

Dupa ce a ajutat un tovaras sa salveze Craciunul in filmul precedent, micuta Kate Pierce, ajunsa acum la varsta adolescentei, se trezeste propulsata impreuna cu tanarul Jack in lumea magica a lui Mos Craciun unde se gasesc celebrii reni precum si piticii. Mai apoi, fac cunostinta cu Craciunita. Si, ghici cine va intepreta acest rol? Actrita Goldie Hawn pe care o putem numi doamna Russell in viata reala.

Sosirea acestui personaj permite filmului The Christmas Chronicles 2 sa se reinnoiasca in timp ce sarbatorile sunt din nou amenintate…de data aceasta de un individ cu puteri magice pe numele de Belsnickel, determinat sa distruga Polul Nord si sa il elimine pe Mos Craciun definitiv din peisaj. O noua misiune epica, presarata de actiune, de umor si bucurie, de bunatate care ii va incanta pe cei mici si cei mari deopotriva. Chris Columbus a preluat fraiele acestei noi aventuri…cinefilii stiu despre cine este vorba cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.