The Good Criminal (Honest Thief) : Liam Neeson, un justițiar badass în stilul Taken?

Tom, un hot legendar de banci, decide sa renunte la aceasta activitate, sa se aseze la casa lui si face un targ, contra imunitatii sale, cu FBI, care nu a reusit sa gaseasca vreo dovada a activitatii sale criminale. Insa, Tom realizeaza rapid ca agentii FBI au cu totul altceva in cap: vor sa imparta castigurile si sa il acuze de o crima pe care nu a comis-o. Prins in capcana, urmarit de politie si de FBI, Tom decide sa se lanseze intr-o razbunare exploziva.

La varsta de 56 de ani, Liam Neeson nu pare dornic sa renunte sa joace in filmele de actiune. Liam Neeson intepreteaza in filmul The Good Criminal, cu un rating de 6,1 pe imdb, un hot de elita care sfideaza de mai bine de un deceniu fortele de ordine. Autoritatile nu isi pot explica cum nu lasa niciodata urme.

In momentul in care Tom o intalneste pe Annie, o femeie tanara si frumoasa, se gandeste pentru prima data sa se aseze la casa sa si sa renunte la activitatea infractionala. Propune agentilor FBI un targ, profitabil pentru ambele parti dupa parerea sa: restituirea sumelor furate contra unei condamnari scurte sau chiar a imunitatii.

Agentii care il contacteaza pe Tom, doi veterani, Meyers si Sam Baker incredinteaza aceasta ancheta unor agenti incepatori, Hall si Nivens. Acesta din urma decide sa puna mana pe castig, il ucide pe Hall si face in asa fel incat Tom sa fie acuzat de crima. Liam Neeson este mai hotarat ca oricand sa se razbune.

The Good Criminal este un film care se urmareste cu placere, de la inceput pana la sfarsit. Nu are nimic extraordinar, este exact ca restul fimelor de actiune in care ajucat pana in prezent actorul Liam Neeson. Poate ar trebui sa mai schimbe putin reteta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *