Topul celor mai frumoase plaje din Mexic

Ai avut ocazia să petreci o vacanță în Mexic? Această țară care posedă printre altele una din cele mai mari capitale din lume le oferă o mulțime de lucruri vizitatorilor săi: cultură datorită ruinelor Aztecilor și Mayașilor dar și peisaje de vis și plaje care taie respirația. Ce putem cere mai mult de la o destinație de vacanță? În cele ce urmează vă prezentăm un top al celor mai frumoase plaje din Mexic.

Plaja Paraiso, paradisul din Caraibe. Prima plajă prezentată este Playa Paraiso, situată pe coastele din Caraibe, de-a lungul Rivierei Maya, pe peninsula Yucatan. Orașul Tullum se află la o distanță de două cu mașina de capitala turistică Cancun ceea ce face din plaja Paraiso destinația perfectă pentru o excursie de zi. Plaja Paraiso este impresionantă datorită apelor sale calme și calde, perfecte pentru o zi relaxantă la plajă.

Playa del Amor, o plajă de care te vei îndrăgosti cu siguranță. Playa del Amor se află la San Lucas, pe peninsula de vest, în regiunea Baja California. De cealaltă parte a peninsulei, mărginită de Oceanul Pacific se află Playa del Divorcio, plaja divorțaților. Numele celor două plaje nu este singurul contrast, nu am putea găsi plaje mai diferite. În timp ce pe playa del Amor se poate înota sau se pot face scufundări, pe playa del Divorcio apele sunt mult prea periculoase.

Hidden Beach, Marietta Island, puțină aventură. O plajă cu totul și cu totul specială vă așteaptă pe insula nelocuită Marietta Island. Plaja Hidden Beach a fost formată datorită unei bombe iar acest lucru nu este o glumă. Militarii mexicani aveau obiceiul să folosească această insulă pentru exercițiile cu bombe. Azi, Hidden Beach este o plajă protejată și o rezervă naturală incredibilă cu o biodiversitate unică, extrem de populară în rândul turiștilor. Turiștii pot admira țestoase uriașe, delfini și chiar balene. Plaja este accesibilă doar înot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.