Topul orașelor de vizitat – când se poate

Nu știi unde să îți petreci următoarea vacanță? Nu intra în panică, Lonely Planet a întocmit pentru tine, la fel ca în fiecare an de altfel, un top al destinațiilor de vizitat de urgență. Iată care sunt orașele de vizitat în 2017.

Los Angeles, USA. Cine nu a visat să vadă măcar o dată în viață celebrul Walk of Fame de pe Hollywood Boulevard? Această atracție este accesibilă turiștilor datorită metroului. Printre celelalte atracții ale orașului Los Angeles amintim Venise Beach și Universal Studios.

Bordeaux, Franța. Nu este nevoie să mergi la capătul lumii pentru a avea parte de o experiență de neuitat. Ambianța unică a vechiului Bordeaux în contrast cu modernul Bordeaux…cum să nu fii fermecat de acest oraș suprinzător?

Cape Town, Africa de Sud. Înconjurat de munți frumoși, capitala provinciei le oferă turiștilor domenii viticole, un parc natural inclus pe lista celor șapte minuni naturale și cel mai mare muzeu de artă contemporană africană din lume. Vei adora acest oraș vertiginos.

Merida, Mexic. Capitala financiară și culturală a regiunii Yucatan, acest oraș alb le oferă turiștilor o mulțime de muzee, galerii de artă și restaurante dar și moștenirea mayașă. turiștii vor fi impresionați de curățenia ce domnește pe străzile orașului, ales capitala culturală în 2017. Nu ezita să descoperi acest oraș cu farmec colonial.

Ohrid, Macedonia. Înființat încă din Antichitate, orașul Ohrid este cunoscută drept capitala turismului în Macedonia. Cu bogățiile sale atât naturale cât și istorice și artistice, Ohrid le oferă turiștilor o mulțime de comori de descoperit. Datorită plajelor sublime și portului său, Ohrid este principala stațiune balneară a țării.

Pistoia, Italia. Cu numeroasele sale comori arhitecturale și artistice, mica Florență are toate șansele să devină următoarea capitală culturală. Mai puțin vizitată decât celelalte orașe din Toscana, Pistoia posedă o moștenire culturală extrem de bine păstrată. Cu clădirile sale atractive și catedralele sale excepționale acest oraș cultural va atrage cu siguranță o mulțime de turiști în 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.