Trend alert – florile brodate pe haine

Te-ai săturat de frigul de afară, de vremea mohorâtă care îți provoacă doar depresii? Te înțelegem perfect. Dar iată o veste bună- luna februarie este luna culorilor și a florilor. Și florile tale preferate se pot purta în 2017 pe cele mai frumoase piese vestimentare.

Cu siguranță că florile brodate pe haine va deveni tendința ta preferată din anul 2017. Care sunt însă cele mai frumoase piese vestimentare sublimate de broderiile florale?

Blugii brodați. Se pare că pe blugi broderiile florale sunt cele mai populare. Cel mai frumos model? Blugii mom cu broderii, cu siguranță. Dar versiunea skinny nu este nici ea de neglijat. Sunt perfecți de purtat cu o bluză simplă și cu o pereche de bascheți albi.

Gecile brodate. Cu siguranță că adori și tu când clasicele geci de piele sau de blugi sunt reinventate și regândite, când li se dă un upgrade cu ajutorul unei tendințe forte. Iar gecile de blugi și gecile de piele arată cel mai bine puse în valoare de broderiile florale. Chiar ș cea mai clasică geacă precum trenciul a fost invadat de flori. Să nu mai vorbim de geaca bomber satinată. Gecile feminizate de trandafiri și de maci te vor seduce și pe tine cu siguranță. Arată cel mai bine alături de blugii sau de pantalonii skinny din piele sau din denim.

Gențile. Dacă gecile sau gențile sunt too much pentru tine, atunci gențile cu detalii brodate sunt cea mai bună alegere pentru a adopta tendința. Sunt mai discrete și reprezinta cea mai bună idee atunci când vrei să îți înveseleși puțin ținuta.

Dar asta nu este totul. Acestei tendințe nu au scăpat nici cămășile, nici tricourile, body-urile sau bascheții. Cea mai bună idee pentru a avea cel mai colorat și mai boem stil.

Te vei lăsa sau nu sedusă de florile brodate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.