Xiaomi Mi 9 Pro 5G oficial

Xiaomi Mi 9 Pro este acum oficial. Smartphone-ul din gama premium a fost prezentat recent si prezinta o fisa tehnica extrem de interesanta. Regasim un Snapdragon 855+, pana la 12 GB memorie vie, un aparat foto triplu cu un modul principal de 48 mpx, o baterie de 4000 mAh si mai ales un incarcator rapid de 40W capabil sa reincarce telefonul de la 0 la 100% in doar 48 de minute. Incarcarea fara fir este si ea impresionanta.

O conferinta Xiaomi a fost organizata pe data de 24 septembrie in China. Dupa cum ne asteptam, constructorul a dezvaluit in cadrul acestei conferinte noul Xiaomi Mi 9 Pro 5G. Dupa cum ii indica si numele, este vorba despre noua versiune si mai premium a lui Mi 9 lansat mai devreme in acest an. In program avem 5G datorita unui Snapdragon 855+ si mai ales performante record in materie de incarcare cu fir si fara fir.

Xiaomi Mi 9 Pro 5G – incarcare cu fir de 40W si fara fir de 30W. Dupa cum s-a anuntat cu cateva zile in urma in timpul evenimentului Mi Charge Turbo, primul smartphone echipat cu o incarcare fara fir de 30W va fi fara indoiala Xiaomi Mi 9 Pro 5G. Marca vrea astfel sa corecteze unele defecte ale lui Mi 9 Pro in special cel prezentat de incarcarea fara fir, facand-o la fel de rapida ca cele mai bune incarcatoare cu fir actuale. Capacitatea sa de 30W ii permite sa se incarce complet in doar 69 de minute, o performanta de-a dreptul remarcabila pentru incarcarea prin inductie. Idem si pentru incarcarea rapida pri cablul de 40W. Xiaomi promite si in acest caz un timp de incarcare de-a dreptul exceptional, de la 0 la 100% in doar 48 de minute ceea ce inseamna un timp record.

Data lansarii si pret. Xiaomi Mi 9 Pro 5G va avea un pret de 473 de euro pentru versiunea de baza care propune 8GB RAM si 128 GB de stocare. Versiunea cu 8GB RAM si 256 GB stocare interna va costa aproximativ 486 de euro. Doua alte versiuni vor fi propuse cu 12 GB memorie vie si vor costa 524 de euro si 550 de euro.

Acest smartphone va fi lansat in prima faza in China insa data oficiala nu a fost inca confirmata. Incarcatorul fara fir de 30W va fi vandut la un pret de 20 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.