Xiaomi Redmi Note 8 își dezvăluie designul și procesorul Snapdragon 665

In timp ce Redmi Note 8 de la Xiaomi trebuie sa fie prezentat in mod oficial in doar cateva zile, constructorul chinez a prezentat deja cateva din caracteristicile sale prin intermediul unui teaser. Ocazia perfecta de a confirma unele caracteristici printre care procesorul sau.

Pe data de 29 august Xiaomi urmeaza sa prezinte in mod oficial succesorul lui Redmi Note 7. Doua smartphone-uri sunt asteptate, Xiaomi Redmi Note 8 si Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Chiar daca in ceea ce priveste versiunea Pro, Xiaomi nu a fost deloc zgarcit cu detaliile, in privinta lui Redmi Note 8 a preferat sa fie mai discret. Inainte cu cateva zile de prezentarea sa oficiala, a decis sa comunice totusi cateva informatii cu privire la succesorul lui Redmi Note 7.

Pe reteaua sociala Weibo, Xiaomi a postat online un teaser cu noul sau telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro in care se vede cat se poate de clar modulul cu 4 aparate foto pe partea dorsala. Inca nu stim care este rolul fiecaruia din ele insa stim ca aparatul foto principal are 64mpx.

Tot pe Weibo, Xiaomi a anuntat faptul ca Redmi Note 8 va beneficia de un procesor Snapdragon 665 de la Qualcomm. Este vorba despre un SoC dezvaluit in mod oficial in luna aprilie a acestui an si care profita de un procesor Kyro 260 si de un procesor grafic Adreno 610. L-am putut deja descoperi pe Xiaomi Mi A3 lansat luna trecuta de constructorul chinez. Vom afla cu siguranta mai multe lucruri in momentul prezentarii oficiale.

Din teaserul postat online putem observa faptul ca viitoarele telefoane Redmi vor beneficia de procesoare MediaTek. Din fericire este vorba despre MediaTek Helio GT90T, un procesor din gama mid-range destul de eficient si potent care vine cu un plus de vitalitate si in ceea ce priveste partea de gaming.

Prin aceasta decizie Xiaomi incearca sa imbunatateasca si zona in care dispozitivele Redmi cam scartaiau si anume jocurile. MediaTek Helio GT907 vine cu acest plus dar si cu un pret mult mai avantajos spre deosebire de procesoarele Qualcomm e generatie mai noua. Xiaomi Redmi Note 8 va dispune de 3 aparate foto, unul de 48mpx. Dar, pana la lansarea oficiala din 29 august cu siguranta vom afla si mai multe informatii cu privire la restul caracteristicilor precum capacitatea de stocare spre exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.